Actualitate

Care sunt cele mai invidioase zodii? Cine nu se bucură de succesele altora?

Află care sunt cele mai invidioase zodii din horoscop. Cine nu se bucură cu adevărat pentru tine și își dorește să eșuezi? La acest nativ nu se aștepta nimeni!

Care sunt cele mai invidioase zodii? Cine nu se bucură de succesele altora? Care sunt cele mai invidioase zodii? Cine nu se bucură de succesele altora?

 

 


Resentimentele au la bază un sentiment profund de nesiguranță și asta se întâmplă, de obicei, din cauza invidiei și geloziei. Treaba cu invidia este că nimeni nu recunoaște cu adevărat că este invidios.

 


Resentimentele apar atunci când o persoană își dorește ceea ce are o altă persoană. Ea nu poate fi fericită pentru succesul celorlalți, pentru că are impresia că dacă un lucru bun i se întâmplă altcuiva, atunci ea nu mai reprezintă nimic.

Care sunt cele mai invidioase zodii?

Balanță


Acest nativ are probleme cu fericirea altora, mai ales dacă, în secret, râvnește la ceva ce alții dețin. Balanța alege să îi judece și să le găsească nod în papură, în loc să caute să învețe metodele prin care aceștia reușesc să obțină tot ceea ce au și, dacă e moral, să le aplice la rândul ei.

Fecioară


Nativul invidează pe toată lumea pentru aspectul fizic, relații, sănătate sau averea lor. Nu va fi niciodată fericit pentru o altă persoană pentru că e prea lipsit de încredere și toți oamenii din jur îl frustrează.

Berbec


Berbecul nu poate tolera fericirea altora. Deși ar dori să îi convingă pe toți că el e bine intenționat și plin de compasiune, adevărul este cu totul altul. El e invidios pe oricine are mai mult decât el. Nu va recunoaște niciodată că are această slăbiciune, dar va ieși în față ca să te anunțe că ceea ce faci, nu e mare lucru.

Scorpion

Scorpionul are resentimente față de orice nu poate controla. Dacă nu te conformezi planurilor lui, te va urî pentru că ești prea liber. Libertatea altuia este motiv de îngrijorare pentru el, întrucât înseamnă că s-ar putea să nu faci ceea ce spune și că nu i te vei supune.

Cele mai invidioase zodii al horoscopului

Pești

Aceștia folosesc orice scuză pe care o pot găsi pentru a avea resentimente, iar asta se întâmplă deoarece sunt geloși pe toată lumea. Dacă ai o relație bună cu cineva, vor fi invidioși, dacă arăți bine, la fel. Ei simt că nu meriți ceea ce ai, dar ei merită tot ce e bun.

Vărsător

Acest nativ s-a născut gelos. Așa că are în mod natural resentimente pentru oricine. Nu doar că este invidios, ci privește cu ură realizările celor din jur. Nu se leagă niciodată de ceea ce nu are el, pur și simplu detestă ceea ce ai tu.

CITEȘTE ȘI:

Horoscop dragoste. Cei mai geloși bărbați în funcție de zodiac lor

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter