Actualitate

HOROSCOP 15 septembrie 2020. Vești bune în dragoste! Care nativ se îndrăgostește?

Horoscop 15 septembrie 2020. Capricornii au un mare plan în minte.

HOROSCOP 15 septembrie 2020. Vești bune în dragoste! Care nativ se îndrăgostește? HOROSCOP 15 septembrie 2020. Vești bune în dragoste! Care nativ se îndrăgostește?

 


 Horoscop 15 septembrie 2020. Ziua de marți se dovedește a fi plăcută pentru unii nativi. Cine are o zi cu adevărat specială?


 

Berbec


Cei aflaţi sub semnul Berbecului se bucură astăzi de atenţia unei persoane foarte speciale. Dacă inima vă bate cu putere când sunteţi în preajma acesteia, dacă vă pierdeţi cuvintele şi vă indimidaţi, ei bine semnele sunt clare. Sunteţi pe punctul de a vă îndrăgosti şi nu-i nimic greşit. Aveţi curajul de a oferi o invitaţie pentru o cină romantică, cine ştie, poate este începutul unei frumoase poveşti de dragoste.

Horoscop 15 septembrie 2020. Taur

Nativii Taur trec printr-o perioadă de regăsire, recunoaştere, în care îşi dau seama care sunt lucrurile importante pentru ei şi care sunt motivele pentru care trebuie să lupte în continuare. Succesul este garantat dacă depuneţi efortul necesar, mai ales la serviciu şi demonstraţi că sunteţi capabili de lucruri măreţe.


Gemeni

Dragostea pluteşte în aer pentru nativii Gemeni, care stau numai cu capul în nori. Universul are veşti bune pentru voi, mai ales în dragoste, căci schimbări benefice vor avea loc în viitor. Aveţi răbdare, încredere şi daţi dovadă de înţelegere în relaţia cu partenerul/a ori în relaţiile cu apropiaţii. Lucrurile bune nu vor întârzia să apară.


Rac

Poți înțelege mai bine problemele cu care te confrunți acum dacă ai curajul să pui câteva întrebări sensibile câtorva oameni cu putere. Trebuie să ieși din carapace și să nu îți faci prea multe griji cum va reacționa cealaltă persoană la întrebările tale. Dacă ai nevoie de un răspuns, trebuie să întrebi persoana care ți-l poate oferi. Nu există cale ocolitoare. Oamenii vor răspunde pozitiv îndrăznelii tale, așa că încearcă asta până nu e prea târziu.


Horoscop 15 septembrie 2020. Leu

Alți oameni vor fi impresionați de tot ceea ce faci azi, deși s-ar putea să nu înțelegi de ce. Ești în stare să faci pe plac oamenilor și să ai un impact pozitiv fără să te chinui, iar această energie misterioasă va continua să îți dea târcoale și în următoarele zile. Bucură-te de valul de succes. Meriți mai multă atenție pentru ceea ce faci și meriți aplauze doar pentru că îți faci treaba.

Fecioară

O întâlnire pare că este pe cale să degenereze, dar câteva momente de înțelegere și victimizare din partea ta vor salva ziua și îndruma pe toată lumea în direcția potrivită. Vrei să petreci mai mult timp în situații de colaborare și ar trebui să faci asta. Personalitatea ta este perfectă pentru brainstorming. Dacă ești pe cale să începi o slujbă nouă, vei relaționa rapid cu câteva persoane importante.

Balanță

Răspunsul pe care l-ați așteptat mult timp ar putea ajunge astăzi și vă va face să vă simțiți destul de încântați! De îndată ce primești știrea, trebuie să găsești o modalitate de a-ți împărtăși fericirea cu oamenii care te fac cel mai fericit! Dacă puteți planifica ceva în timpul mesei, vedeți dacă puteți aranja o mică întâlnire. Dacă nu, doar bucurați-vă de veștile pe care le meritați din plin. Acesta ar putea fi începutul unui nou capitol.

Horoscop 15 septembrie 2020. Scorpion

Stai departe de banii altor persoane, chiar dacă aceștia se oferă să îți împrumute o sumă mică pentru a te ajuta. Poți avea încredere în acești oameni generoși, dar nu trebuie să iei de la ei astfel de cadouri. Dacă aveți nevoie de mai mulți bani, o idee mult mai bună ar fi să vă scădeți cheltuielile pe ici pe colo. Chiar ai nevoie de cafea scumpă, sau poți să bei și o ceașcă din ceva mai ieftin? Modificările minuscule pot aduce economii mari în timp.

Săgetător

Nu ai nevoie în viața ta de oameni care să te dezamăgească mereu. Poartă astăzi o discuție cu acea persoană care vorbește și nu acționează. Anunțaț-o că nu ești prea mulțumit de ea. I-ai mai dat o șansă de un milion de ori și nu s-a schimbat. Trebuie să știe că nu ți-e frică să o îndepărtezi din viața ta. Aceasta nu este o amenințare sau un ultimatum, este un mod onest de a vă comunica așteptările.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn au un mare plan în minte, simt însă că nu e încă momentul potrivit ca să-l pună în aplicare. Ceva te reține să-i dai startul acum, de parcă ceva rău ar urma să se întâmple. Poate e bine să-ți asculți instinctul și să amâni o vreme acest proiect. Sfatul astrelor pentru tine este să păstrezi acest tonus viu și să finalizezi toate sarcinile primite la serviciu. Horoscopul spune că este foarte posibil ca realizările tale să fie recompensate foarte curând de șefi.

Horoscop 15 septembrie 2020. Vărsător

Pentru Vărsători, ziua de marți este una plăcută, paşnică și armonioasă. Astăzi, mai mult ca niciodată, pui în prim plan iubirea și ești decis să-ți răsfeți partenerul și să-i satisfaci toate poftele. În plan financiar, însă, lucrurile nu stau la fel de bine. Cheltuielile făcute în ultima perioadă, în special pentru casă, ți-au cam golit portofelul. Situația este, deocamdată, sub control, însă astrele îți recomandă de acum cumpătare. Nu achiziționa decât ce ai nevoie. 

Pești

Marți, nativii zodiei Pești au sentimentul că totul le merge prost și că nu primesc nimic bun de la viață. Te simți blocat într-o zonă neagră și nu mai ai nicio viziune asupra viitorului. Sfatul astrelor pentru tine este să nu te lași copleșit de micile insatisfacţii de zi cu zi. Urmează-ți țelurile și privește cu optimism la viitor, pentru că te așteaptă lucruri minunate. Eliberează-te de toate aceste frici distructive și lasă binele să intre în viața ta.

CITEȘTE ȘI:

Femeia care și-a maltratat fetița de 5 ani pentru a-i face pe plac iubitului a fost reținută de polițiști. VIDEO

 

Zilele Filmului Maghiar revin la Cluj! Ce filme vor fi proiectate în acest an?

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter