monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Un nou caz de violență între adolescente. O fată de 16 ani, bătută și jignită de o alta de doar 13 ani

Un nou caz de violentă între adolescente. La doar câteva zile după ce mai multe tinere au bătut o fată în Târgu Jiu, un alt caz similar s-a petrecut în Deva.

Un nou caz de violentă între adolescente. O fată de 16 ani, bătută și jignită de o alta de doar 13 ani

 

 


O fată de 16 ani din Deva a fost umilită de o tânără de 13 ani în fața unui grup de prieteni. Imaginile apărute în mediul online au ajuns și la polițiști care s-au autosesizat și au deschis un dosar penal. VEZI AICI VIDEO

Chiar dacă clipul este vechi de câteva luni, polițiștii din Deva abia acum s-au autosesizat.


„În data de 07.09.2020, în urma unei postări pe o reţea de socializare a unui mesaj şi a unei filmări, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, în prezenţa mai multor martori (adolescenţi) o minoră în vârstă de 16 ani, a fost agresată de către o altă minoră de 13 ani. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Bătaia de la Deva reapărut în mediul onine la puţin timp după ce un gest similar petrecut la Târgu Jiu, acolo unde patru fete cu vârste între 12 şi 14 ani au bătut-o, insultat-o şi umilit-o pe o alta de 13 ani. Una dintre agresoare, de 14 ani, a fost reţinută în acest caz, iar părinţii celorlalte fete au fost amendaţi cu câte 500 de lei.


CITEȘTE ȘI:

Bătaie pe un loc de parcare în Florești. Două femei S-AU PĂRUIT la propriu în fața unui coafor, sub ochii unui copil! - VIDEO EXCLUSIV