Actualitate

Luna septembrie cu temperaturi de vară. Ce se va întâmpla cu vremea, în următoarele 2 săptămâni?

ANM: Vreme în general caldă în următoarele două săptămâni, cu probabilitate redusă de precipitații.

Luna septembrie cu temperaturi de vară. Ce se va întâmpla cu vremea, în următoarele 2 săptămâni? Luna septembrie cu temperaturi de vară. Ce se va întâmpla cu vremea, în următoarele 2 săptămâni?

 

 


Vremea va fi călduroasă în următoarele două săptămâni, cu temperaturi diurne cuprinse între 23 şi 31 de grade, iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor este redusă în majoritatea regiunilor, conform estimării Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru perioada 7 - 20 Septembrie 2020.

 


Vremea în Transilvania

În prima zi a intervalului, în Transilvania vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime de 29 de grade, dar se va răcori pe parcursul zilelor de 8 şi 9 septembrie, când media va fi de 24-25 de grade.

Maxime de 28 de grade

Ulterior, temperatura aerului va creşte uşor, astfel încât se vor înregistra în medie maxime de până la 28 de grade în data de 13 septembrie, apoi va scădea spre valori de 23-24 de grade. Media minimelor termice va fi de 13-14 grade în 7 şi 8 septembrie, apoi va avea o tendinţă de scădere uşoară şi treptată, spre valori de 10-11 grade până în data de 14 septembrie.


După această dată temperatura aerului va mai scădea, astfel că până la sfârşitul intervalului de prognoză, media valorilor termice nocturne se va situa în jurul a 8 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai ridicată în primele două zile ale intervalului de prognoză.

CITEȘTE ȘI:


CURS VALUTAR. Euro la al doilea record consecutiv

 

Orban: Copiii sunt mai în siguranță la școală, decât în vacanță

 


 

abonare newsletter