Actualitate

Consilierii locali din PSD cer bani pentru ca profesorii clujeni să fie testați pentru Covid-19

Consilierii locali ai PSD i-au solicitat primarului Emil Boc fonduri suplimentare pentru ca profesorii clujeni să fie testați pentru Covid-19 înainte de anul școlar.

Consilierii locali din PSD cer bani pentru ca profesorii clujeni să fie testați pentru Covid-19 Consilierii locali din PSD cer bani pentru ca profesorii clujeni să fie testați pentru Covid-19

 

 


Dan Morar, Corina Croitoru și Tothfalusi András au transmis o scrisoare către Emil Boc prin care solicită acordarea unor fonduri suplimentare pentru ca profesorii clujeni să fie testați pentru Covid-19 înainte de începerea anului școlar 2020-2021. Reprezentații PSD au dat model Bucureștiul, dar și Madridul, două capitale unde sunt desfășurate programe pentru testarea profesorilor.

Dacă nu suntem în stare să ieșim cu un program de testare a tuturor elevilor așa cum se întâmplă în București, măcar să facem un efort în să acoperim riscul de îmbolnăvire a cadrelor didactice. Puteți lua, domnule primar Emil Boc, exemplul Madridului care își testează toți profesorii.


Haideți să lăsăm la o parte campania electorală, împărțirea de materiale politice în oraș și alte acțiuni de imagine și să facem ce trebuie pentru siguranța copiilor și a familiior acestora.

Solicităm convocarea în regim de urgență a unei ședințe de consiliu local pentru alocarea acestor sume necesare asigurării unor minime siguranțe.


În Cluj-Napoca, orașul de 5 stele, nu asigurăm măști copiilor, nu se asigură suficiente materiale dezinfectante în școli, nu suntem în stare să lăsăm alte ambiții politicianiste pentru a avea un început de școală în siguranță.

Cu siguranță că acest mesaj se îndreaptă și către președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe” au declarat consilierii locali ai PSD Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter