Actualitate

Un tânăr de 20 de ani a fost preluat de ELICOPTERUL SMURD după ce a căzut de la înălţime

Elicopterul SMURD de la Jibou a fost nevoit să intervină la Dej după ce un tânăr de aproximativ 20 de ani a căzut de la înălţime.

Un tânăr de 20 de ani a fost preluat de ELICOPTERUL SMURD după ce a căzut de la înălţime Un tânăr de 20 de ani a fost preluat de ELICOPTERUL SMURD după ce a căzut de la înălţime

 

 


Un tânăr de aproximativ 20 de ani a fost preluat de elicopterul SMURD după ce a căzut de la înălţime pe strada Henri Coandă din Dej. Evenimentul s-a produs într-un parc industrial aflat în construcție și se pare că tânărul a căzut de la o înălțime de circa 12 metri. Acesta prezenta, la primele evaluări, multiple fracturi ale membrelor inferioare și superioare. Elicopterul SMURD l-a adus la UPU Cluj, dar urmează să fie transferat în scurt timp de acolo.

„În jurul orei 13:20, o autospecială, un echipaj SAJ și elicopterul SMURD din punctul Jibou au fost alertate ca urmare a căderii de la înălțime a unui bărbat de circa 20 de ani. În momentul sosirii salvatorilor la locul evenimentului acesta era conștient. După acordarea asistenței medicale de urgență acesta a fost preluat de către elicopter și a fost transportat la spital.”, transmite ISU Cluj.


CITEȘTE ȘI:

 


 

România va primi peste un milion de doze de vaccin anti-Covid-19, din prima tranșă cumpărată de Uniunea Europeană

 


 

România a depăşit pragul de 90.000 de cazuri de Covid-19. Număr uriaş în ultimele 24 de ore

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter