Actualitate

Accident rutier pe strada Traian Vuia! Pasagerii unui microbuz au fost răniți

Accident rutier cu 4 victime, luni seara, pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. Pasagerii unui microbuz au fost răniți în urma impactului cu o autoutilitară.

Accident rutier pe strada Traian Vuia! Pasagerii microbuzului au fost răniți Accident rutier pe strada Traian Vuia! Pasagerii microbuzului au fost răniți

 

 


Două echipaje SMURD, SAJ și două autospeciale au fost alertate, luni seară, în jurul orei 18, cu privire la un accident rutier produs pe strada Traian Vuia. La fața locului, pompierii au găsit un microbuz, o autoutilitară și un autoturism avariate.

 


Pasagerii microbuzului au fost răniți

Conducătorul unui microbuz, în vârstă de 38 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Traian Vuia, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de o autoutilitară care circula în fața sa, condusă de un tânăr de 29 de ani, intrând în coliziune față-spate cu aceasta.

În urma impactului, 4 pasagere ale microbuzului au fost rănite.


Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, iar tânărului din autoutilitară i-a reieșit, în urma testului, o concentrație de 0.25 mg/ alcool pur în aer expirat, arată un comunicat IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:
 


Primii pași spre realizarea unei noi centuri în județul Cluj! A fost aprobat acordul de asociere

 

Câți invitați puteți avea la nuntă sau la botez? Câți pot sta la aceeași masă? Regulile se schimbă din 1 septembrie!

 


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter