Actualitate

Câți invitați puteți avea la nuntă sau la botez? Câți pot sta la aceeași masă? Regulile se schimbă din 1 septembrie!

Va crește numărul de persoane care pot participa la nuntă, botez sau alt eveniment privat. Guvernul a adoptat noi reguli, care intră în vigoare din 1 septembrie.

creste-numarul-de-persoane-care-pot-participa-la-un-eveniment-privat creste-numarul-de-persoane-care-pot-participa-la-un-eveniment-privat

 

 


Hotărârea prevede creșterea numărului de persoane care pot participa la evenimente private. Noile norme stabilesc că la evenimnentele private care se vor desfășura în interior numărul maxim de persoane poate fi de 50, iar la cele organizate în exterior numărul maxim poate fi de 100 de oameni. Aceste noi reguli vor fi valabile începând cu data de 1 septembrie.

La aceeași ședință, Guvernul a aprobat deschiderea restaurantelor și a cafenelelor, cu respectarea distanțării sociale (minimum doi metri între mese) dar și cu respectarea normelor de igienizare. Numărul de persoane care vor putea sta la o masă va fi de maximum 6 persoane. În ceea ce privește activitățile de tip bar/club/discotecă se menține interdicția.


 

CITEȘTE ȘI:


 

Reguli STRICTE în cinematografe și restaurante din 1 septembrie

 


Reacţia unui restaurant clujean închis de Protecţia Consumatorului: “Brandul nostru nu poate fi asociat cu ideea de mâncare expirată”

abonare newsletter