Actualitate

LISTA actualizată a țărilor și zonelor cu risc epidemiologic mare. Românii care vin de acolo intră în carantină

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a actualizat lista țărilor și zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Pentru persoanele care vin din aceste state sau zone este obligatorie măsura carantinei timp de 14 zile.

LISTA actualizată a țărilor și zonelor cu risc epidemiologic mare. Românii care vin de acolo intră în carantină LISTA actualizată a țărilor și zonelor cu risc epidemiologic mare. Românii care vin de acolo intră în carantină

 

 


Guvernul a actualizat lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Astfel, conform Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență, este obligatorie carantina timp de 14 zile pentru cei care vin din mai multe state din Uniunea Europeană și din afara sa.

 


Potrivit anexei la Hotărârea 43 a CNSU, lista actualizată ţărilor şi zonelor cu risc epidemiologic ridicat este următoarea: Aruba, Sint Maarten, Insulele Turks şi Caicos, Insulele Virgine ale Statelor Unite, Peru, Maldive, Bahrain, Columbia, Panama, Brazilia, Puerto Rico, Guam, Israel, Bahamas, Argentina, Kuweit, Suriname, Costa Rica, Statele Unite ale Americii, Insulele Feroe, Bolivia, Spania (regiunile: Aragon, Cataluna, Navarra, Comunidad de Madrid, Insulele Baleare, Ţara Bascilor, Cantabria, Castilla La Mancha, Castilla y León, La Rioja), Republica Moldova, Qatar, Irak, Belize, Kosovo, Chile, Palestina, Malta, Capul Verde, Andorra, Muntenegru, Namibia, Bosnia şi Herţegovina, Republica Dominicană, Luxembourg, Gibraltar, Paraguay.

 


CITEȘTE ȘI

Palma de Mallorca, pe lista galbenă! Românii care se întorc din concediu stau 14 zile în izolare

 


Pasagerii de pe Aeroportul din Cluj care vin din zona galbenă vor putea completa online declarația pe propria răspundere

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter