Actualitate

Palma de Mallorca, pe lista galbenă! Românii care se întorc din concediu stau 14 zile în izolare

Una dintre cele mai îndrăgite destinații turistice, Insulele Baleare (Spania), a intrat pe lista galbenă a infecțiilor cu coronavirus. Mii de clujeni își petrec concediile in Palma de Mallorca. La întoarcerea acasă, ei vor fi obligați să stea în autoizolare sau carantină 14 zile.

 

 


Începând de la data de 18 august, lista țărilor din zona galbenă va intra în vigoare, iar cetățenii care se întorc din aceste țări sunt obligați să stea în carantină 14 zile.

 


Potrivit Hotărârii nr. 42 din 17 august a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, a fost actualizată lista țărilor și zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Printre aceste zone de risc se află și Regatul Spaniei.

Care sunt regiunile din zona galbenă?

Din Regatul Spaniei, zonele cu risc epidemiologic sunt Aragon, Cataluna, Navarra, Comunidad de Madrid, Insulele Baleare și Țara Bascilor.


Cetățenii români care se vor întoarce din țările aflate în această listă trebuie să stea 14 zile în carantină la domiciliu sau la o locație declarată. Carantina se recomandă tuturor persoanelor care locuiesc la aceeași adresă.

 


CITEȘTE ȘI:

Restricții de circulație în mai multe zone importante din Cluj-Napoca în următoarele zile

 


 

Spania intră pe lista țărilor din zona galbenă. Veți sta în CARANTINĂ 14 ZILE la întoarcerea din Spania!

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter