Actualitate

Când se vor putea redeschide stadioanele publicului? Ce spune primarul Emil Boc

Primarul Emil Boc a anunțat când ar putea reveni fanii pe stadioane, în contextul pandemiei de coronavirus.

Când se vor putea redeschide stadioanele publicului? Ce spune primarul Emil Boc Când se vor putea redeschide stadioanele publicului? Ce spune primarul Emil Boc

 

 


Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, într-o intervenție la un post local de radio, că nu crede că a venit momentul ca stadioanele să se redeschidă publicului larg, întrucât numărul de participanți de aici este mult mai mare decât a celor dintr-un restaurant sau dintr-o sală de cinema.

 


„Așteptăm reluarea activității din fiecare domeniu în funcție de dimensiunea populației, nu putem compara câtă lume participă pe un stadion cu o sală de cinema sau un restaurant. Nu sărim din lac în puț, cum s-ar spune. Trebuie făcute și aceste lucruri cu cap. Or, dacă Finala Ligii Campionilor s-a putut desfășura fără spectatori pentru prima dată în istorie... Arată trist, evident, dar nu trăim vremuri normale, trăim vremuri excepționale. Și aseară, poate, dacă avea spectatori în tribune, CFR dădea al cincilea gol.

Probabil că va veni și momentul acela, în care să fie permis accesul în stadioane, dar va veni probabil la un nivel global cu Europa, adică atunci când vom vedea că și în Europa lucrurile s-au mai îmbunătățit. Când situația va permite, vom ajunge și la deschiderea stadioanelor”, a spus primarul Emil Boc, la un post local de radio.


El a adăugat că se poartă discuții cu reprezentanții guvernului și legat de acest subiect.

„La nivel guvernamental, purtăm discuții instituționale, și ieri am avut o discuție la nivel de vicepremier pe temele legate de școală, de situațiile din oraș, pentru că ne consultă, nu numai pe mine, ci pe toți primarii din marile orașe și e un lucru bun că acest guvern ascultă”, a mai spus Boc.


 

CITEȘTE ȘI


Emil Boc, impresionat de Dan Petrescu: „Un antrenor EXTRAORDINAR, un om de AUR!”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter