Actualitate

Un drum recent preluat în administrarea CJ Cluj a intrat în lucrări de asfaltare

Consiliul Județean Cluj anunță începerea asfaltării pe un drum județean preluat recent în administrare.

Un drum recent preluat în administrarea CJ Cluj a intrat în lucrări de asfaltare Un drum recent preluat în administrarea CJ Cluj a intrat în lucrări de asfaltare

 

 


CJ Cluj anunță faptul că pe drumul județean 103Z Sălicea (joncțiunea cu drumul județean DJ 107R) – Micești – Tureni (joncțiunea cu drumul județean DJ 103G), recent preluat în administrare de forul administrativ județean, a început asfaltarea.

 


„Această investiție este rezultatul colaborării cu primarul comunei Ciurila, domnul Teodor Cristinel Popa, cu care facem o echipă foarte bună. Sunt convins că foarte mulți clujeni vor aprecia calitatea drumului, la finalul lucrărilor, în special cei care aleg să petreacă timpul liber în natură, în imediata apropiere a Clujului, dar nu numai”, a anunțat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Lucrările de întreținere vizează un sector de drum în lungime de aproape 19 kilometri, de la kilometrul 0+000 la kilometrul 18+975. În această primă etapă, lucrările de asfaltare vizează sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 0+000 și 2+350.


 

CITEȘTE ȘI


Asfalt nou pe un drum județean din Cluj

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter