Actualitate

VIDEO. Poliția clujeană, mesaj pentru șoferii și trotinetiștii din oraș

Polițiștii clujeni rutieri fac apel la responsabilitatea participanților la trafic, fie ei șoferi sau trotinetiști.

VIDEO. Poliția clujeană, mesaj pentru șoferii și trotinetiștii din oraș VIDEO. Poliția clujeană, mesaj pentru șoferii și trotinetiștii din oraș

 

 


În ultimele săptămâni, după ce firma Bolt a introdus la Cluj-Napoca un serviciu de închiriere a trotinetelor electrice, circulația acestora a devenit un subiect de dezbatere publică, acaparând atenția multor clujeni, mai ales în mediul online. Zeci de clipuri video au apărut cu trotonetiști circulând pe trotuar sau făcând slalom printre mașinile din trafic, rupându-se în scheme în parcuri, printre pietoni sau circulând câte doi-trei pe o singură trotinetă.

 


În acest context, polițiștii rutieri clujeni le recomandă trotinetiștilor să circule pe carosabil, cât mai aproape de bordura de pe partea dreaptă sau pe benzile de biciclete, unde acestea există. Ei amintesc că mersul pe trotinetă pe trotuare este interzis.

Mai mult, polițiștii le adresează sfaturi și șoferilor din Cluj, să respecte limita de viteză, să păstreze distanța corespunzătoare între vehicule și să poarte centura de siguranță.


 

CITEȘTE ȘI


VIDEO. Taximetriștii clujeni, foc și pară pe „trotinetiști”: „Asistăm de câteva săptămâni la o adevarată invazie”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter