Actualitate

VIDEO. Taximetriștii clujeni, foc și pară pe „trotinetiști”: „Asistăm de câteva săptămâni la o adevarată invazie”

Valuri de plângeri au apărut din partea clujenilor, după ce orașul a fost „invadat” de trotinetele introduse de Bolt.

VIDEO. Taximetriștii clujeni, foc și pară pe „trotinetiști”: „Asistăm de câteva săptămâni la o adevarată invazie de trotinete verzi” VIDEO. Taximetriștii clujeni, foc și pară pe „trotinetiști”: „Asistăm de câteva săptămâni la o adevarată invazie de trotinete verzi”

 

 


Asociația Taximetriștilor Cluj reclamă că utilizatorii trotinetelor le lasă alandala pe trotuare după folosire, blocând accesul pietonilor, fără ca poliția să se sesizeze și să le ridice, așa cum ar face în cazul mașinilor parcate pe trotuare. Mai mult, unii dintre utilizatorii acestora „împart” trotineta, după cum se vede și în clipul postat de taximetriști și fac slalom printre mașini fără rețineri.

 


„Asistăm de câteva săptămâni la o adevarată invazie de trotinete verzi. Parcate pe domeniul public, chiar azi la intrarea în zona celebrului TIFF pietonii făceau slalom printre trotinetele lăsate după utilizare într un zig zag grotesc, nu putem să nu ne întrebăm, domnule Emil Boc, dacă această activitate comercială se desfășoară cu acordul administrației și dacă Poliția Locală mai are abilitați și poate ridica obiectele de pe domeniul public”, transmite Asociația Taximetriștilor Cluj.


Poliția, acuzată de „dublă măsură”

Ei spun că în cazul trotinetiștilor, autoritățile au dublu standard.

„Nu, nu impactează la încasări serviciul de taximetrie. Vorbim despre urbe, despre dubla măsură. Pentru că fiți convinși că dacă nu erau verzi erau adunate în prima seară de dubele Poliției Locale și parcate la RADP”, mai spun taximetriștii.


Amintim că ieri, poliția a verificat zeci de utilizatori de trotinete, aplicând 11 sancțiuni contravenționale. Poliția anunță că acțiunile în trafic continuă.

 


CITEȘTE ȘI

Zeci de „trotinetiști”, verificați de polițiști. S-a lăsat cu amenzi

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter