Actualitate

FOTO. Tone de GUNOI și ȘOBOLANI, pe o stradă din Cluj-Napoca. Autoritățile nu au luat nicio măsură

Gunoaiele și șobolanii au pus stăpânire pe o stradă din Cluj-Napoca, situată la doar câteva sute de metri de punctul zero al orașului.

 

 


Pe strada Strâmbă din Cluj-Napoca, gunoaiele dintr-o curte părăsită au năpădit în stradă, iar șobolanii colcăie nestingheriți printre ele. Imaginile transmise de un cititor Monitorul de Cluj vorbesc de la sine. 

 


„Focar de infecție în centrul Clujului la 100 de metri de Cluj Arena. Numele meu este Rusu Radu, locuiesc pe Strada Strâmbă numărul 19.Pe această stradă, vizavi de numărul 23 există o proprietate care este un adevărat focar de infecție. Există pe acea proprietate depozitate de ani de zile câteva tone de gunoaie, pe care colcăie șobolanii”, a transmis clujeanul.

Autoritățile nu au luat măsuri, deși au fost sesizate cu privire la problemă

Radu Rusu spune că a făcut mai multe sesizări la Primăria Cluj-Napoca și la Direcția de Sănătate Publică Cluj, însă măsurile întârzie să apară.


„În urmă cu o săptămână gardul s-a prăbușit, iar gunoaiele s-au revarsat pe stradă. Deși au fost făcute sesizări la primărie, SANEPID nu au fost luate măsurile necesare”, arată clujeanul.

 


CITEȘTE ȘI

Gunoi neridicat cu zilele, pe o stradă din Cluj

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter