monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Gunoi neridicat cu zilele, pe o stradă din Cluj. Ungureanu: „Fac apel public la consilierii locali, să nu aprobe scumpirea prețurilor la salubritate”

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, candidatul partidului la Primăria Cluj-Napoca, a lansat un apel public la adresa consilierilor locali să nu aprobe noile tarife pentru salubritate, până nu crește calitatea serviciilor.

Gunoi neridicat cu zilele, pe stradă din Cluj. Ungureanu: „Fac apel public la consilierii locali, să nu aprobe prețurile la salubritate”

 

 


Contracandidatul lui Boc pentru funcția de primar a publicat, pe pagina sa de Facebook, mai multe imagini cu mormane de saci de gunoi din cartierul Dâmbul Rotund, susținând că firma de salubritate nu a mai ridicat deșeurile de pe o stradă de zile bune.

 


„În foto 1 puteți vedea imagini cu gunoiul aruncat pe trotuarul de pe strada Cocorilor din Cartierul Dâmbul Rotund, fotografii expuse public azi dimineață de către colegul meu Dan Streza care a și făcut sesizare către primăria Cluj-Napoca prin aplicația smart myCluj... Pe această stradă firma Brantner nu a mai intrat de câteva zile bune să ridice gunoiul”, arată Ungureanu, într-o postare pe Facebook.

„Consilierii locali să nu își bată joc de clujeni”

Totodată, candidatul USR la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca a adresat un apel public consilierilor locali, de a nu aproba creșterea prețurilor la serviciile de salubritate până când calitatea acestora nu crește, la rândul său.


„Fac un apel public către consilierii locali lipsiți de personalitate ai municipiului Cluj-Napoca, să nu-și bată joc de clujeni și să nu aprobe creșterea prețurilor la serviciile de salubrizare propusă de administrația PNL-Boc până nu crește verificabil calitatea serviciilor pentru clujeni! Cluj-Napoca este un oraș foarte scump, comparabil cu orașe importante din Cehia, Polonia sau Ungaria, serviciile de care se bucură clujenii în administrație, sănătate sau educație sunt la un nivel inacceptabil în raport cu costul vieții”, a transmis Ungureanu.

Amintim că astăzi, în ședința Consiliului Local Cluj-Napoca, urmează să fie dezbătut un proiect de hotărâre privind creșterea tarifului la gunoi, de la 10,92 lei/persoană, la 14,43 lei/persoană.


 

CITEȘTE ȘI


VIDEO. Deputatul Emanuel Ungureanu și-a depus candidatura la Primăria Cluj-Napoca: „Trebuie să ne comparăm cu orașe similare din Ungaria, Cehia sau Polonia!”