Actualitate

HOROSCOP 23 august 2020. Un weekend plin de provocări. Ce zodie intră în conflict cu cei dragi?

Horoscop 23 august 2020. Zodiile au parte de o duminică plină de provocări, conflicte și surprize neașteptate. Care dintre ele vor întâlni o persoană specială?

 

 


Horoscop 23 august 2020. Ce au pregătit astrele pentru cele 12 semne zodiacale?

 


Berbec

Vei fi lăudat de persoane foarte influente pentru tot efortul depus în ultima perioadă, din punct de vedere profesional. Atunci îți vei da seama că munca și eforturile tale nu trec neobservate și devotamentul tău este apreciat. Există șanse să obții niște beneficii sau chiar o mărire de salariu.


Taur

Ai parte de o zi lungă și obositoare, pentru că te-ai decis să faci unele modificări prin casă, air asta îți va lua toată ziua. Nu-ți face griji, toată oboseala va merita, pentru că la finalul zilei vei fi mândru de rezultatele obținute. Vei răsufla ușurat văzându-ți dorințele îndeplinite.


Horoscop 23 august 2020. Gemeni

Ai parte de o zi bună, mai ales din punct de vedere sentimental, pentru că ai ocazia să-ți deschizi sufletul în fața unei persoane speciale și există șanse să începi o frumoasă poveste de dragoste. Cu răbdare și tact, vei realiza că persoana respectivă simte la fel, ceea ce înseamnă mare noroc pentru tine.

Rac


Treci printr-un moment dificil din cauza unor neînțelegeri cu o anumită persoană. Fii calm și discută deschis astfel încât să ajungeți la un punct comun. Totuși, fii clar atunci când spui ceea ce îți dorești, pentru a nu se înțelege greșit. În final toate vor trece, iar pacea va fi reinstaurată.

Leu

Dacă prietenii vor să iasă la o cină pretențioasă, tu nu ceda în fața dorinței de a cheltui bani! Sugerează-le ceva mai rentabil pentru toată lumea. Dacă toți cei din jurul tău se laudă cu telefoane scumpe și mașini de lux, tu simte-te mândru că ai muncit pentru telefonul ce îl ții în buzunar. Trebuie să te menții departe de tentația de a face cumpărături.

Fecioară

Gândirea ta de astăzi trebuie să fie una pozitivă. Amintește-ți un lucru: tot răul spre bine. Nu te supăra dacă un prieten te sună și anulează planurile făcute împreună. Nu vei pierde mare lucru. Trebuie să te lași purtat de val, să lași deoparte toate lucrurile pe care le credeai sigure până acum. Îmbrățișează haosul din viața ta și te vei simți mult mai bine.

Horoscop 23 august 2020. Balanță

După ce îți vei analiza puțin viața, îți vei da seama ce-ți lipsește -  fericirea. Dar atingerea fericirii presupune să depui multe eforturi întro direcție sau alta, iar cu cât eforturile sunt mai intense, cu atât vei fi răsplătit mai mult. Păstrează-ți gândirea pozitivă, vorbindu-le altora despre visele tale.

Scorpion

Cel mai valoros atuu al tău este simțul umorului, iar azi te va scoate în evidență. Când îi vei face pe cei din jurul tău să râdă, vei avea o energie pozitivă, care-ți va cuprinde întreg corpul. Atitudinea asta pozitivă te va ajuta să faci față unor provocări pe care le vei întâmpina. Cu optimism poți rezolva multe lucruri.

Săgetător

Dacă ești pe cale să pleci într-o călătorie sau vacanță, ai grijă să-ți stăpânești emoțiile sau îți va fi dificil să duci la bun sfârșit toate sarcinile pe care le ai astăzi. Nu uita de celelalte responsabilități ale tale. În primul rând munca, apoi relaxarea. Încearcă să-ți cobori capul din nori și să te concentrezi.

Horoscop 23 august 2020. Capricorn

Ziua de azi te va provoca să te lași purtat de val. Așteptările tale nu sunt aceleași cu așteptările celor din jur, lucru care va duce la conflict. Unele persoane din jurul tău nu sunt foarte amabile, ceea ce fac atmosfera mult mai tensionată.  Încearcă să mai lași de la tine și să vezi și punctul lor de vedere.

Vărsător

Lasă-i pe ceilalți să fie în centrul atenției astăzi. Tu ai fost destul în lumina reflectoarelor, așa că a venit timpul să îi lași și pe alții să se afirme. Îndepărtează-ți atenția de la muncă și afaceri și înearcă să te relaxezi puțin. Vei vedea, ulterior, cât de bine te vei simți.

Pești

Nu mai fi preocupat de ceea ce cred alții despre tine, asta dacă vrei să fii mai încrezător în forțele proprii. Doar oamenii nesiguri simt nevoia de a demonstra constant ceea ce pot face, iar tu nu ești unul dintre ei. Implică-te doar în ceea ce dorești și fă ceva care te face pe tine mândru.

CITEȘTE ȘI:

Luni începe sesiunea de toamnă a bacalaureatului. Ce trebuie să știe candidații?

 

Zilele Culturale Maghiare s-au bucurat de 10.000 de participanți. Ce a spus Boc?

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter