Actualitate

Un copil a decedat în urma unui accident rutier!

Un copil, în vârsta de 6 ani, a fost declarat decedat, noaptea trecută, în urma unui accident rutier de pe ruta ocolitoare a orașului Gherla.

Un copil a decedat în urma unui accident rutier Un copil a decedat în urma unui accident rutier

 

 


Conform ISU, pe ruta ocolitoare orașului Gherla a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și 8 persoane. În prima mașină erau cinci persoane, dintre care doi adulți și trei copii, cu vârsta de 15, 6, respectiv 5 ani, iar în a doua mașină erau alte trei persoane - șoferul de 19 ani, un pasager tot de 19 și o fată de 17 ani.

 


Unui minor i-au fost aplicate manevre de resuscitare

În urma accidentului, s-a intervenit cu două autospeciale de descarcerare, două ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ, care au oferit îngrijiri medicale tuturor celor implicați. Minorul de 15 ani a fost inconștient în urma accidentului, iar altui minor i-au fost aplicate manevre de resuscitare.

Copilul a murit

Copilul de 6 ani a fost declarat decedat la fața locului, iar ceilalți ocupanți ai primei mașini au fost transportați de urgență la spital, împreună cu pasagerul de 19 ani din a doua mașină.


Șoferul de 19 ani, împreună cu pasagera de 17, din a doua mașină au refuzat să fie transportați la spital, mai informează ISU.

CITEȘTE ȘI:


I-ați văzut? 3 băieți au DISPĂRUT din Huedin. FOTO

 

Bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni au fost percheziționați de autorități

 


 

 

abonare newsletter