Actualitate

I-ați văzut? 3 băieți au DISPĂRUT din Huedin. FOTO

Trei băieți din Huedin, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, au plecat voluntar de la domiciliu și nu s-au mai întors.

 

 


UPDATE

Minorii plecați voluntar din cadrul Centrului de tip familial din orașul Huedin, Raul Mocean și Cosmin Filip, au fost depistați de polițiști duminică, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, cei doi minori de 15, respectiv 17 ani vor fi reintroduși în cadrul Centrului.


În cea ce privește cea de-a treia persoană căutată, Eduard Sebastian Vigh (19 ani), el a fost găsit de către polițiști sâmbătă seară, în municipiul Cluj-Napoca, urmând să fie predat reprezentanților din cadrul Centrului.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 21 august, în jurul orei 11, Vigh Eduard Sebastian, în vârstă de 19 ani, Mocean Raul, de 15 ani și Filip Cosmin, de 17 ani, care sunt instituționalizați într-un centru de tip familial din orașul Huedin au plecat și nu s-au mai întors.


Dacă îi vedeți, nu ezitați să apelați gratuit la 112, pentru a anunța imediat Poliția!

Semnalmentele tinerilor

Vigh Eduard Sebastian


Acesta are o înălțime de 1,70 m, greutate aproximativă de 80 kg, construcție atletică, față ovală, ochi căprui, nasul drept, comisuri orizontale, bărbia dreaptă, ten măsliniu, părul negru și drept.

La data plecării, era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare gri și tricou alb cu negru.


Semne particulare: tatuaj pe brațul stâng reprezentând o clepsidră și două figuri umane.

Mocean Raul

Băiatul are o înălțime de 1,60-1,65 m, greutate de 60-65 kg, construcție astenică, față rotundă, ochi căprui, nasul cârn, comisuri orizontale, bărbia ascuțită, ten măsliniu, păr negru și ondulat.

La data plecării, acesta era îmbrăcat cu pantaloni tip blug de culoare neagră și bluză de culoare neagră.

Semne particulare: tăietură la nivelul brațului stâng.

Filip Cosmin

Are o înălțime de 1,70 m, circa 70 kg, construcția astenică, fața ovală, ochii căprui, nasul drept, comisuri orizondale, bărbia ascuțită, tenul măsliniu, părul șaten și drept, tuns scurt.

La data plecării, era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare gri deschis și bluză tip hanorac-trening de culoare mov cu dungi albe.

Persoanele care pot furniza orice informații despre cei trei tineri plecați voluntari, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit la numărul unic de urgență 112!

CITEȘTE ȘI:

Polițiștii din Cluj au aplicat 17 amenzi în 2 ore!

 

OMS, îngrijorată de înmulțirea cazurilor de Covid-19 în rândul tinerilor

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter