Actualitate

HOROSCOP 22 august 2020. Multe vești bune pentru Taur și Pești. Ce zodii își schimbă viața?

Horoscop 22 august 2020. Multe vești bune pentru unele zodii. Vărsătorul nu este atât de norocos sâmbătă. Câteva zodii își schimbă modul de a vedea lumea!

HOROSCOP 22 august 2020. Multe vești bune pentru Taur și Pești. Ce zodii își schimbă viața? HOROSCOP 22 august 2020. Multe vești bune pentru Taur și Pești. Ce zodii își schimbă viața?

 

 


Horoscop 22 august 2020. Ce au pregătit astrele sâmbătă pentru cele 12 semne zodiacale?

Berbec


Trebuie să te temperezi în fața celor dragi dacă ai o supărare sau o nelămurire. Nu ar fi indicat să transformi tensiunea în conflict, căci va lua inevitabil amploare. Discută sincer, cu tact, răbdare și înțelegere. Este important să spui deschis ceea ce te deranjează.

Taur


Ai șansa să cunoști o persoană foarte interesantă azi. Dacă vei participa la o întâlnire de afaceri ori un eveniment formal, există posibilitatea de a intra în conflict cu cineva care ți-ar putea oferi beneficii și oportunități imense din punct de vedere financiar.

Horoscop 22 august 2020. Gemeni

Dai dovadă de pasiune față de persoana iubită. Petreci timp cu ea și organizați sărbătorirea unui eveniment. Păstrează surpriza și asigură-te că vei face o impresie bună. Fie că e vorba de o cină romantică sau o excursie spontană, nu poți da greș cu niciuna.


Rac

O perioadă benefică din punct de vedere sentimental, pentru că ai șansa de a-ți cunoaște sufletul pereche și de a trăi momente de neuitat. Trăiește clipa! Bucură-te de toate momentele, pentru că nu ai de ce să îți faci griji: astrele prevăd lucruri bune și pe plan financiar.


Leu

Faci lucrurile doar să fie făcute. Lasă deoparte regulile, proiectele și termenele limită. Încearcă, totuși, să nu îți pierzi toată concentrarea, pentru că ai șanse mari de a impresiona pe cineva. Ai putea da lovitura vieții tale când te aștepți mai puțin și ar fi păcat să nu te bucuri de moment.

Horoscop 22 august 2020. Fecioară

Te obosesc toate părerile din jurul tău. Totuși, opiniile diferite ale persoanelor din jur te fac să realizezi că sunt mai multe unghiuri din care poți privi problemele și viața, în general. Renunță la punctele tale de vedere pentru că te privează de multe momente frumoase. Îmbrățișează schimbarea și lasă lucrurile să-și urmeze cursul.

Balanță

Brusc ai o viziune clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău și nimic din ce ar putea face unii nu te poate distrage de la obiectivele clar stabilite. Alți oameni te vor căuta pentru a-ți cere sfaturi și răspunsuri la lucruri pe care nu le înțeleg singuri. Fii sincer cu ei!

Scorpion

Starea ta de spirit actuală nu-ți permite să te concentrezi la lucrurile pe care le ai de făcut. Pe lângă asta, e foarte posibil să intri în conflict cu cineva. Urmărește-ți instinctul, profită de orice șansă care apare și nu mai lăsa de la tine, de frică să nu se supere alții.

Săgetător

Azi este vorba de norocul tău și el se va schimba. Întotdeauna va exista o schimbare în viața ta și trebuie să accepți acest lucru. Vei fi nevoit să-ți schimbi planurile, dar asta nu înseamnă neapărat ceva rău. Adesea, planurile revizuite aduc rezultate mai bune decât cele inițiale.

Horoscop 22 august 2020. Capricorn

Fii mai atent la resursele tale, în special la cele care te ajută la muncă sau școală. Nu-ți mai împrumuta pixul, notițele sau laptop-ul. Această generozitate nu va fi în favoarea ta astăzi. Nu trebuie să fii răutăcios, dar atent ca cineva să nu-ți ia lucrurile.

Vărsător

Dacă vei continua să fii atât de preocupat în construirea propriului drum, vei ajunge să fii singur. Încearcă să mai faci și compromisuri, oferă-i și celui de lângă tine ceea ce-și dorește. Acest tip de dinamism te va ajuta azi în orice fel de negociere.

Pești

Ai ocazia să aflii mai multe despre un lucru care până acum ți-a stârnit curiozitatea la maximum. Alimentează-ți acea curiozitate până te vei simți mulțumit. Totul merge bine în viața ta chiar acum, mai bine decât te-ai fi putut aștepta.

CITEȘTE ȘI:
 

I-ați văzut? 3 băieți au DISPĂRUT din Huedin. FOTO

 

OMS, îngrijorată de înmulțirea cazurilor de Covid-19 în rândul tinerilor

 

 

abonare newsletter