Actualitate

FOTO. Cum a fost prins vietnamezul care și-a ucis un coleg în Apahida?

Bărbatul de origine vietnameză, care a fugit după ce și-a lovit mortal colegul de muncă sâmbătă, a fost prins de polițiști.

FOTO. Cum a fost prins vietnamezul care și-a ucis un coleg în Apahida? FOTO. Cum a fost prins vietnamezul care și-a ucis un coleg în Apahida?

 

 


IPJ Cluj au anunțat pe Facebook că l-au prins pe bărbatul de origine vietnameză, care a fugit după ce și-a lovit mortal un coleg de muncă, sâmbăta trecută în Apahida.

 


„Ne încheiasem misiunea desfășurată cu ocazia Hramului Mănăstirii Nicula, când, la întoarcere, am fost anunțați despre săvârșirea unei fapte de omor în comuna Apahida, unde suspectul a fugit de la fața locului și erau solicitate mai multe echipaje”, scrie pe pagina de Facebook IPJ Cluj.

Polițiștii au cercetat malul râului Someș dintr-o simplă „inspirație de moment”

„Originară din comuna Apahida, o inspirație de moment m-a îndemnat să-i propun colegului din mașină un mic ocol, pentru a verifica o zonă de pe malul râului Someș, unde bănuitul ar fi putut să se ascundă, lucru pe care l-am și făcut.


Am pornit pe jos prin vegetația de pe malul râului, iar la un moment dat, în depărtare am observat o mișcare. Împreună cu un alt coleg sosit la fața locului, agentul de poliție Hotea Radu, m-am apropiat pentru a verifica mai amănunțit și am constatat că era vorba espre bărbatul care corespundea semnalmentelor indicate. Împreună l-am imobilizat și am anunțat colegii”, a mai scris IPJ Cluj.

De asemenea, polițiștii au precizat că sâmbătă a fost prima zi de muncă a polițistei în cadrul Compartimentului Urmăriri a Serviciului de Investigații Criminale Cluj.


La data de 15 august a.c., în jurul orei 11.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că, în incinta unei societăți din comuna Apahida, unde își desfășoară activitatea mai mulți cetățeni străini, a avut loc un conflict spontan între 2 dintre aceștia, în urma căruia unul dintre bărbați  i-a aplicat o lovitura cu un obiect tăietor-înțepător celuilalt.

 


CITEȘTE ȘI:

Conflict în Apahida. Un bărbat este cercetat pentru omor

 

Două decese provocate de Covid-19 la Cluj în ultimele 24 de ore

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter