Actualitate

Primăria Cluj-Napoca se debarasează de hârtiile inutile. Emil Boc: „Am trimis în istorie copiile xerox”

Primarul Emil Boc a anunțat că de luni, clujenii care merg la ghișeele primăriei nu vor mai fi nevoiți să ducă copii xerox după diverse documente.

Primăria Cluj-Napoca se debarasează de hârtiile inutile. Emil Boc: „Am trimis în istorie copiile xerox” Primăria Cluj-Napoca se debarasează de hârtiile inutile. Emil Boc: „Am trimis în istorie copiile xerox”

 

 


Primăria Cluj-Napoca a instalat 60 de scanere la toate ghișeele de relații cu clienții. Acestea urmează să fie funcționale de luni. Astfel, clujenii care se adresează primăriei nu vor mai avea nevoie de copii după actul de identitate sau de alt fel.

 


„Am trimis în istorie copiile xerox cerute cetățenilor. Fie că este nevoie de buletin, certificat de căsătorie, de naștere, certificatul de înregistrare la registrul comerțului, extrase de carte funciară, copii de talon, acestea nu vor mai fi cerute de Primărie. Clujenii nu vor mai trebui să meargă peste drum, să caute un xerox, apoi să revină la primărie cu ea. Suntem pregătiți să le facem la fața locului prin cele 60 de scanere”, a declarat primarul Emil Boc, în cadrul ședinței de consiliului local de joi.

Acestea vor fi disponibile atât la sediile primăriei din centrul orașului, cât și în primăriile de cartier.


 

CITEȘTE ȘI


Proiect ambiţios la Cluj. Prima primărie din ţară care vrea să renunţe la ştampile şi hârtii

 

abonare newsletter