Actualitate

Lucrări de amenajare și modernizare a zonei din jurul Lacului I Gheorgheni

Au început lucrările de amenajare și modernizare a zonei de agrement din jurul Lacului I Gheorgheni, care vor fi finalizate până pe 1 octombrie.

Lucrări de amenajare și modernizare a zonei din jurul Lacului I Gheorgheni Lucrări de amenajare și modernizare a zonei din jurul Lacului I Gheorgheni

 

 


Amenajarea începută luni, 10 august, va completa spațiul de promenadă existent și promite îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din acea zonă.

Primăria Cluj-Napoca a demarat realizarea lucrărilor de amenajare, fiind parcurse etapele necesare din punct de vedere juridic pentru a putea interveni cu investiții într-o zonă cu multe terenuri private.


Pista de biciclete

Astfel, va fi amenajată o pistă de biciclete, care va face legătura cu pista deja existentă și o zonă adiacentă de promenadă, începând de la strada Între Lacuri. Aceasta va avea lungimea de 498 m, astfel suprafața pistei va fi de 905mp.

Pe lângă asta, modernizarea zonei include și iluminatul public cu tehnologie LED și sistem de telegestiune. Vor fi amplasate elemente de mobilier urban și va fi amenajat un spațiu verde în jurul lacului, de circa 1600 mp.


Proiectul va include, de asemenea, modernizarea căilor de acces dinspre strada Teodor Mihali și strada Între Lacuri. Valoarea totală a investiției este de 2.573.584, fără TVA inclus. Lucrările vor fi finalizate până la data de 1 octombrie.

Citește și:


Lucrări de întreținere pe un drum județean din Cluj

 

Strada din Cluj-Napoca pe care NIMENI nu vrea să o modernizeze. A ajuns la a șaptea strigare!

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter