Actualitate

Vlad Pop a ajuns la finalul cursei Bucovina Ultra Rocks!

Vlad Pop, tânărul de 33 de ani, a ajuns la finalul cursei Bucovina Ultra Rocks de 105 km pentru a susține copiii MagiCAMP și bursele educaționale MagicEDU.

Vlad Pop a ajuns la finalul cursei Bucovina Ultra Rocks! Vlad Pop a ajuns la finalul cursei Bucovina Ultra Rocks!

 

 


„Nu am putut să renunț pentru că nici copiii de la oncopediatrie nu renunță în lupta cu boala”, a scris acesta pe pagina personală de Facebook, marți dimineață, când a ajuns la kilometrul 105 din Câmpulung Moldovenesc.

După 24 de ore de alergat a ajuns la capăt

„Când nu am mai putut alerga, am mers, când nu am mai putut merge, m-am odihnit. M-am focusat doar pe finish și după 24h40’, 105 km cu 6.149m la Bucovina Ultra Rocks pentru copiii MagiCAMP”, a mai scris acesta.


Într-adevăr, adevărata cursă a lui Vlad nu se încheie aici. Misiunea lui e să facă viața mai frumoasă și mai ușoară copiilor care suferă de cancer sau de alte boli grave. Copiii ce vor veni anul acesta în MagiCAMP au nevoie să se distreze împreună cu el, părinții care-și veghează puii aflați la tratament în spitalul de la Cluj au  nevoie de refugiul MagicHOME, iar familiile nevoite să-și cheltuiască toți banii pe medicamente și terapii depind de pachetele lunare MagicBOX. Vlad va fi acolo unde e nevoie de el. Pentru toți acești oameni magici care ne învață zi de zi să prețuim ceea ce avem și să găsim în noi înșine resurse de a merge mai departe.

Daca rezonezi cu scopul pentru care Vlad alearga poti dona 2 euro SMS 8844, textul BURSA sau intra pe https://asociatiamagic.ro


Citește și:

Sute de kilometri pentru o șansă la educație! Vlad Crișan Pop aleargă la Bucovina Ultra Rocks

 


Vlad Pop aleargă 108 km pentru a ajuta tinerii să învețe! Donează și tu pentru o cauză nobilă

 

 

abonare newsletter