Actualitate

Ministrul Sănătății a fost la Cluj „pe ascuns”. A vizitat DSP și Spitalul de Boli Infecțioase

Ministrul Sănătățiii, Nelu Tătaru, a vizitat ieri Direcția de Sănătate Publică și Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj, însă fără a anunța presa.

Ministrul Sănătății a fost la Cluj „pe ascuns”. A vizitat DSP și la Spitalul de Boli Infecțioase Ministrul Sănătății a fost la Cluj „pe ascuns”. A vizitat DSP și la Spitalul de Boli Infecțioase

 

 


Potrivit prefectului de Cluj, Mircea Abrudean, ministrul a mai vizitat și județele Timiș și Brașov. Întrebat de ce presa nu a fost anunțată de prezența lui Nelu Tătaru la Cluj-Napoca, Abrudean a răspuns:

„Domnul ministru a dorit să facă o vizită tehnică de lucru la DSP pentru a evalua modul de desfășurare a activității. Nu îi stabilesc eu agenda și nici modalitatea de comunicare. A mai fost la Timiș si Brașov. Am făcut o vizită împreună la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, în care a mulțumit personalului medical pentru implicare și pentru profesionalism. De asemenea, a dorit să afle dacă sunt solicitări către Minister din partea spitalelor”, a transmis Abrudean.


Primarul Emil Boc a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografiii de la întâlnirea cu ministrul, spunând că printre problemele discutate au fost numărul locurilor la terapie intensivă, dar și reînceperea școlii.

„În special am discutat problema locurilor pentru terapie intensivă destinate pacienților care provin din alte județe. În acest moment situația este sub control și prin parteneriatul cu Ministerul Sănătăţii - România o vom avea și în viitor. De asemenea, am discutat despre condițiile în care va începe anul școlar, obiectivul nostru fiind acela de a avea elevii la școală, în condiții de siguranță, conform legii”, a transmis edilul.


 


CITEȘTE ȘI

ȘOBOLANI și MIZERIE la un spital din Cluj! MUCEGAI și PUTREGAI cât cuprinde VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter