Actualitate

VIDEO. Controlor din tren CFR îndeamnă călătorii să renunțe la masca de protecție: „Purtați mască de proști”

Controlorii de bilete CFR, împreună cu alți călători au fost filmați luni dimineața fără mască, deși purtarea acesteia este obligatorie.

VIDEO. Controlorii CFR fără mască în tren. Oamenii poartă masca „de proști” VIDEO. Controlorii CFR fără mască în tren. Oamenii poartă masca „de proști”

 

 


 Controlorul a fost surprins pe cameră în timp ce le spunea călătorilor că nu este pandemie, iar oamenii poartă masca „de proști”.

CFR Călători a transmis că situația a fost semnalată și a demarat o anchetă: „CFR Călători face precizarea că nu tolerează astfel de comportamente în rândul personalului propriu”, a transmis CFR Călători.


Surse din tren au spus că CFR Călători nu a dat bilete astfel încât să fie păstrată distanța între persoane.


Oamenii poartă măști „de proști”

Într-o discuție cu unul dintre călători, controlorul de bilete argumenta cum nu este declarată pandemie în România. Cu toate că oamenii susțineau existența virusului, acesta a spus: „Mai interesați-vă” În România, Ministerul Sănătății nu a declarat pandemie, vă rog frumos să vă interesați.”

Întrebat de către un călător care este atunci motivul pentru care oamenii poartă măști, acesta i-a răspuns: „De proști, de aia, că nu le purtăm de deștepți.”


„Masca de protecție este obligatorie la bordul trenurilor CFR Călători, atât pentru personalul propriu cât și pentru călători”, a declarat CFR Călători.

Sursă video: Digi24.ro


Citește și:

Scădere importantă a cazurilor de COVID-19 raportate în ultimele 24 de ore

 

16 persoane confirmate cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore la Cluj

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter