monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Trei copii și o femeie au fost transportați la spital după un accident petrecut pe DJ161

Trei copii și o femeie au ajuns la spital după ce au fost implicați într-un accident pe DJ161

Trei copii și o femeie au fost transportați la spital după un accident petrecut pe DJ161

O femeie de 41 de ani a pierdut controlul mașinii în timp ce se deplasa dinspre localitatea Dăbâca spre Luna de Jos. Trei copii, dar și șoferița au ajuns la spital din cauza rănilor suferite.

„Accident rutier pe DJ 161, in localitatea Dăbâca. Din primele informații, o conducătoare auto in vârstă de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa dinspre localitate Dăbâca spre Luna de Jos, pe fondul unor preocupări de natură a-i distrage atenția, a pierdut controlul autoturismului,  pătrunzând pe sensul opus de mers. Autoturismul s-a răsturnat, iar în urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a doua tinere care se aflau în autoturism, de 11, respectiv 12 ani. Au fost transportate la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale.”, a transmis IPJ Cluj.


„Două autospeciale și trei echipaje SAJ a fost alertate, în jurul orei 18.30, ca urmarea a unui accident, produs în apropiere de localitatea Dăbâca. Pompieri au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile și ocupanți ieșiți din acesta.
A fost acordată asistență medicală de urgență pentru trei copii, dintre care unul de șase luni, și o femeie care au fost transportați la spital, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.”, a informat ISU Cluj.

Citește și:


Accident pe drumul dintre Dej și Jibou. O femeie, transportată la spital