Actualitate

Accident pe drumul dintre Dej și Jibou. O femeie, transportată la spital

O femeie de 50 de ani a fost transportată la spital după ce mașina condusă de a fost lovită din sens opus.

Accident pe drumul dintre Dej și Jibou. O femeie, transporată la spital Accident pe drumul dintre Dej și Jibou. O femeie, transporată la spital

Un accident rutier s-a produs vineri seara pe DJ108 B, în localitatea Oșorhel. Din primele date, vinovat este un șofer de 62 de ani care a pătruns pe sens opus.

„Un conducător auto de 62 de ani, din localitatea Bistrița-Năsăud, care se deplasa dinspre Dej spre localitatea Jibou, pe fondul unor preocupări de natură a-i distrage atentia, a pătruns pe contrasens, intrand in coliziune cu un autoturism care se deplasa pe sensul opus, condus de o femeie în vârstă de 50 de ani, din municipiul Dej. Din primele date, in urma evenimentului, conducătoarea auto a fost rănită. Au fost efectuate testări cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.”, a transmis IPJ Cluj.


„Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate, în jurul orei 18.40, ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Oșorhel.
Pompierii au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul era ieșit în afara părții carosabile, iar în cel de-al doilea era încarcerată o femeie.
Pompierii au acționat cu echipamentele din dotare pentru a descarcera persoana rămasă blocată, între bordul mașinii și podul pedalier, precum și pentru a o extrage fără să-i agraveze leziunile suferite.
Femeia, în vârstă de circa 50 de ani, a fost preluată de echipajul SMURD pentru a fi transportată la spital, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Femeia era conștientă și cooperantă.”, a transmis ISU Cluj.

abonare newsletter