Actualitate

Nimeni nu vrea să dărâme construcțiile ilegale din Cluj! Licitație reluată pentru demolarea clădirilor ridicate ilegal

Primăria Cluj-Napoca a relansat licitația privind lucrări de desființare a construcțiilor executate nelegal către persoane fizice și juridice pe domeniul privat.

Nimeni nu vrea să dărâme construcțiile ilegale din Cluj! Licitație reluată pentru demolarea clădirilor ridicate ilegal Nimeni nu vrea să dărâme construcțiile ilegale din Cluj! Licitație reluată pentru demolarea clădirilor ridicate ilegal

Nimeni nu s-a prezentat la procedura de achiziție publică lansată la finalul anului trecut. Așadar, Primăria Cluj-Napoca a lansat o nouă licitație pentru lucrări de desființare a construcțiilor executate nelegal către persoane fizice și juridice pe domeniul privat al acestora.

Primăria va semna cu firma câștigătoare un acord-cadru pentru o perioadă de doi ani, valoare estimată a contractului fiind de aproximativ 2,3 milioane lei.


„Obiectul procedurii îl constituie desființarea lucrărilor de construcții executate nelegal, dispuse de către instanțele de judecată, printr-o hotărâre rămasă definitivă și irevocabilă și pentru care executorul judecătoresc, prin procese verbale, a constatat faptul că nu s-au îndeplinit de bună voie măsurile dispuse de către instanțele de judecată”, potrivit cietului de sarcini.

În document se mai arată că, în urma constatării de către executorul judecătoresc prin procese verbale că debitorul nu a executat de bună voie obligația stabilită prin titlu executoriu de către instanța de judecată, reprezentanții Municipiului Cluj-Napoca, executorul judecătoresc și reprezentanți ai societății câștigătoare pentru desființare, se vor deplasa la imobil în vederea evaluării categoriilor de lucrări ce urmează a fi desființate. Lucrările se vor executa într-o singură etapă. Data începerii lucrărilor va fi stabilită de către executorul judecătoresc. Totodată, executorul judecătoresc va dispune, dacă este cazul, întreruperea lucrărilor.


CITEȘTE ȘI

Demolarea stației vechi din Mărăști, contestată în instanță. Ce reclamații primește Primăria?

 

abonare newsletter