Actualitate

Urmărire ca în filme pe o stradă din Turda. Șofer băut și implicat într-un accident, imobilizat cu focuri de armă

Urmărire cu focuri de armă noaptea trecută pe o stradă din Turda.

Urmărire ca în filme pe o stradă din Turda. Șofer băut și implicat într-un accident, imobilizat cu focuri de armă Urmărire ca în filme pe o stradă din Turda. Șofer băut și implicat într-un accident, imobilizat cu focuri de armă

Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că o persoană care ar fi sub influența băuturilor alcoolice conduce un autoturism pe strada Rapsodiei din municipiul Turda, fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii rutieri au identificat mașina în cauză și au efectuat unui semnal de oprire însă, bărbatul aflat la volanul autoturismului și-a continuat deplasarea, motiv pentru care, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia.


În cele din urmă, autoturismul a fost oprit pe un teren viran, în zona Micro. Conducătorul auto nu a respectat indicațiile agentului de poliție, acesta refuzând să coboare din autovehicul, motiv pentru care, polițistul a procedat la somarea bărbatului, fiind trase mai multe focuri de armă în plan vertical. Ulterior, bărbatul a fost imobilizat de către polițiști. 

În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta are 52 de ani și este din municipiul Turda. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind o concentrație de peste 0.80mg/l alcool pur în aerul expirat.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

CITEȘTE ȘI


URMĂRIRE ca în filme și FOCURI de armă în apropiere de Turda - VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter