Actualitate

Asfalt proaspăt pe un drum județean din Cluj

Lucrările de asfaltare pe drumul județean 107M Săvădisla – Lita – Liteni – Săcel – Băișoara au fost finalizate pe sectoare.

Asfalt proaspăt pe un drum județean Asfalt proaspăt pe un drum județean

Lucrările de asfaltare derulate pe tronsonul Săvădisla – Lita – Liteni – Săcel – Băișoara al drumului județean 107M au fost finalizate. Acestea au vizat șase sectoare, cu o lungime însumată de aproximativ 9 km, potrivit Consiliului Județean Cluj.

În ceea ce privește lucrările de întreținere, în totalitatea lor, acestea vizează un tronson în lungime de 12 kilometri, de la km 11+000 la km 23+000, în condițiile în care, pe același drum județean, pe tronsonul Băișoara – Iara – Buru (DN 75) – limită cu județul Alba, în lungime de 17,7 kilometri, au fost deja finalizate lucrările de asfaltare și alte tipuri de lucrări de întreținere.


Urmează marcajele și semnalizarea rutieră

În prealabil, au fost executate lucrări constând în frezarea asfaltului în zonele deteriorate, tratarea burdușirilor, înlocuirea fundației de piatră spartă în zonele afectate, așternerea de strat de piatră spartă cu cilindrare, refacerea terasamentelor deteriorate și alte lucrări pregătitoare în vederea așternerii covorului asfaltic.

„Pentru completa finalizare a lucrărilor, urmează a mai fi executate lucrări de realizare și completare a acostamentelor, realizarea de șanțuri, curățarea șanțurilor și a rigolelor existente, precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră”, se arată într-un comunicat remis de forul administrativ județean.


CITEȘTE ȘI:

DJ 107M, cunoscut de șoferi și sub numele de „distrugătorul de mașini”
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter