Actualitate

Investiții de peste 2,6 milioane de lei în trei spitale clujene

Mai multe investiții importante vor avea loc în trei spitale din subordinea Consiliului Județean Cluj.

Investiții de peste 2,6 milioane de lei în trei spitale clujene Investiții de peste 2,6 milioane de lei în trei spitale clujene

Consiliul Județean Cluj a aprobat în ședința de marți indicatorii tehnico-economici ai unor investiții ce vizează Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” și Spitalul Clinic de Recuperare.

La Spitalul Clinic de Boli Infecțioase vor fi modernizate spațiile aferente camerei de gardă iar la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” vor fi demarate lucrările pentru amplasarea unui ascensor în cadrul Pavilionului I, necesar transportului pacienților.


În ceea ce privește Spitalul Clinic de Recuperare, vor fi executate lucrări la cele două piscine interioare folosite pentru recuperarea pacienților, urmând ca apa din acestea să fie tratată prin electroclorinare. De asemenea, va fi recompartimentat Laboratorul de radiologie și imagistică, modificările fiind necesare în vederea instalării celor două aparate achiziționate în anul precedent, un aparat radiologic și un echipament de angiografie.

Valoarea totală a acestor investiții este de 2.678.951,77 lei, finanțarea urmând a fi asigurată din fonduri alocate de la bugetul Consiliului Județean și din veniturile proprii ale celor trei spitale subordonate forului administrativ județean.


CITEȘTE ȘI

Primăria Cluj-Napoca „împarte” peste 2,2 mil. € pentru 11 spitale. Pretenții IMENSE pentru unitățile medicale: au cerut 46,5 mil. €!

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter