Actualitate

Restaurant cu o panoramă superbă asupra Clujului, DE VÂNZARE. Cât costă?

Centrul de evenimente și restaurantul din livada Palocsay au fost scoase la vânzare.

restaurant-cu-o-panorama-superba-asupra-clujului-de-vanzare-cat-costa, foto: Francisc Photograph restaurant-cu-o-panorama-superba-asupra-clujului-de-vanzare-cat-costa, foto: Francisc Photograph

Amplasat în livada Palocsay, la aproximativ 6 km de centru, complexul construit în 2003 oferă o panoramă splendidă asupra municipiului Cluj-Napoca. Proprietatea este compusă din două corpuri principale, un restaurant și un centru de evenimente.

Potrivit anunțului de vânzare, restaurantul este pe două niveluri – parterul este amenajat în stil neoclasic și oferă acces spre grădina de vară, iar etajul menține nota clasică, având ca piesă centrală șemineul.


„Geamurile mari și compartimentarea modulară oferă intimitate oaspeților și o priveliște încântătoare asupra Clujului”, se mai arată în anunțul de vânzare a terenului de 3,949 mp, cu o suprafață construită de 5.000 mp.

Livada Palocsay, departe de ritmul alert al Clujului, dar suficient de accesibil

Corpul destinat evenimentelor dispune de o sală cu o capacitate de 280 locuri și o sală de conferinţe cu o capacitate de 300 locuri. Suprafața utilă totală este de 2.425 mp, iar structura S+D1+D2+P+Mz+E+M. Crama din incinta complexului poate găzdui până la 50 de persoane.


„Locația este una privilegiată, departe de ritmul alert al oraşului, dar suficient de aproape pentru a oferi acces facil. Livada Palocsay, cea mai mare și mai cunoscută din oraș, creează un ambient relaxant și un cadru natural ideal pentru desfășurarea de evenimente”, mai spun vânzătorii.

Prețul cerut este pe măsura panoramei superbe asupra orașului – 7 milioane de euro + TVA, adică peste 40,3 milioane de lei cu tot cu TVA.


CITEȘTE ȘI:

Ce poți cumpăra în Cluj-Napoca dacă te dau banii afară din casă? Palat de 6,6 mil. €!
 

abonare newsletter