Actualitate

Grădinițele și creșele din Florești se redeschid luni

Creșele și grădinițele de stat din comuna Florești se redeschid începând cu săptămâna viitoare.

Grădinițele și creșele din Florești se redeschid luni Grădinițele și creșele din Florești se redeschid luni

Primarul Horia Șulea a anunțat că administrația locală este pregătită să redeschidă creșele și grădinițele începând cu data de 22 iunie pentru copiii înscriși în unități la începutul anului școlar.

„Începând de luni, administrația publică locală floreșteană este pregătită pentru redeschiderea grădinițelor și a creșei. Totul conform prevederilor legale în vigoare, în condiții de maximă siguranță sanitară și distanțare socială, respectând și implementând obligațiile stabilite de autoritățile centrale. Este vorba, evident, de copilașii care au fost înscriși la aceste unități la începutul anului școlar 2019/2020. Cererile pentru participarea copiilor la programul de activități recreative desfășurat în unitățile de învățământ preșcolar/educație timpurie de stat, pe perioada verii, se transmit în format electronic la unitatea de invatamant pe care copilul a frecventat-o/ la care a fost înmatriculat”, a transmis primarul Floreștiului.


Termenul limită pentru transmiterea cererilor este data de 19 iunie, ora 14.

Creșele din Cluj se redeschid mâine, grădinițele - săptămâna viitoare

În decursul zilei de marți, primarul Emil Boc a făcut anunțul mult așteptat.


„Am luat decizia de deschidere a creșelor începând de joi în Cluj-Napoca. Suntem, cred, primul oraș care deschide creșele. Luni, când a apărut ordinul, am avut mai mult de jumătate din pași făcuți pentru deschiderea creșelor. Știu că la Cluj-Napoca este o presiune extrem de constantă și de consistentă pe acest subiect. De luni vor fi deschise și grădinițele. Am discutat cu doamna inspector școlar Marinela Marc și se fac toate eforturile ca de luni să fie deschise grădinițele”, a declarat Emil Boc.

CITEȘTE ȘI


Primăria va da și în acest an bani pentru plata bonelor. Află care sunt condițiile

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter