Actualitate

Vremea rea face și victime omenești! Un copil de 4 ani a murit după ce a fost luat de viitură

Un copil de 4 ani s-a stins din viață după ce a fost prins de o viitură puternică.

Vremea rea face și victime omenești! Un copil de 4 ani a murit după ce a fost luat de viitură Vremea rea face și victime omenești! Un copil de 4 ani a murit după ce a fost luat de viitură

Copilul de 4 ani, căutat începând de sâmbătă seara, după ce autovehiculul în care se afla a fost luat de pe drum de viitura unui pârâu, în zona localităţii bihorene Valea de Sus, a fost găsit mort duminică dimineaţă, a anunţat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit unui comunicat de presă al IGSU transmis AGERPRES, pompierii au intervenit începând de sâmbătă pentru căutarea copilului, iar după miezul nopţii acţiunile au fost întrerupte, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, fiind reluate duminică dimineaţa.

„Pentru eficienţa operaţiunilor de căutare, la faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD Arad. (...) Copilul a fost recuperat, însă, din nefericire, acesta este decedat", se arată în comunicat.

În ultimele 24 de ore, pompierii au intervenit în 56 localităţi din 17 judeţe - Alba, Bihor, Bistriţa Năsăud, Braşov, Cluj, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Ialomiţa, Maramureş, Mureş, Prahova, Suceava şi Teleorman - pentru înlăturarea efectelor negative generate de ploile abundente şi vântul puternic.

Citește și:


Codul PORTOCALIU de VREME REA a fost prelungit de meteorologi

 

Dezastru după furtuna de la Cluj. Drumuri blocate, case inundate și copaci doborâți. FOTO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter