Actualitate

Cum a încercat un bărbat din Cluj să cumpere un teren? A fost arestat pentru 30 de zile

Un bărbat din Câmpia Turzii, județul Cluj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a încercat să cumpere un teren prin metode mai puțin ortodoxe.

cum-a-incercat-un-barbat-din-cluj-sa-cumpere-un-teren-a-fost-arestat-pentru-30-de-zile cum-a-incercat-un-barbat-din-cluj-sa-cumpere-un-teren-a-fost-arestat-pentru-30-de-zile

Un bărbat din Câmpia Turzii a fost arestat pentru şantaj, după ce l-ar fi ameninţat pe un alt bărbat cu acte de violenţă, dacă nu-i vinde o parcelă de teren.

„La data de 10 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 38 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, bănuit de săvârşirea infracţiunii de şantaj. Cel în cauză, la data de 27 mai a.c., ar fi ameninţat cu acte de violenţă un bărbat, din municipiul Câmpia Turzii, pentru a-l determina să vândă o parcelă de teren, pe care acesta o deţinea”, se arată într-o informare trimisă, joi, de IPJ Cluj.


Potrivit sursei citate, bărbatul a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Turda, care au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, se mai arată în informarea IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI:

Două tinere, hărțuite de un bărbat care SE MASTURBA ÎN PUBLIC! Polițiștii îl caută pe onanist
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter