Actualitate

Relaxarea restricțiilor continuă. Marcel Vela promite vești bune pentru români

Marcel Vela a anunțat un nou val de relaxare a măsurilor împotriva răspândirii coronavirusului.

Un nou val de relaxare a restricțiilor a fost anunțat de Marcel Vela Un nou val de relaxare a restricțiilor a fost anunțat de Marcel Vela

În ciuda faptului că în ultimele zile numărul cazurilor de coronavirus a fost în jurul cifrei 200 sau în unele zile chiar peste această barieră, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat un nou val de relaxarea a măsurilor cu privire la răspândirea coronavirusului.

„Pentru a treia etapă de relaxare vor fi multe surprize plăcute. Nu vreau să spun acum care din ele, pentru că nu este corect față de colegii mei cu care voi lucra. Cu siguranță vor fi bine primite de către populație, dar vreau să precizez că sunt în funcție și de analiza, de statistica epidemiologică, de consultarea specialiștilor în boli infecțioase.Mă bazez pe responsabilitatea tuturor compatrioților, astfel încât să nu crească aceste cazuri de înbolnăviri, și din 15 iunie să trecem spre o normalitate cât mai dorită și apropiată de ceea ce estimăm fiecare dintre noi. Din 15 iunie va urma o nouă etapă de relaxare”, a declarat Marcel Vela.


Citește și:

Cum respectă clujenii distanțarea socială după relaxarea măsurilor. GALERIE FOTO

 


FOTO/VIDEO. Curtea unei biserici din județul Cluj, desenată pentru ca oamenii să respecte distanțarea socială

 

abonare newsletter