Actualitate

FOTO Accident grav în apropiere de Cluj. Un camion s-a răsturnat, capul șoferului a rămas prins între caroserie și sol

Un grav accident rutier a avut loc, vineri după-amiază, în apropiere de localitatea clujeană Gheorghieni.

Pompierii clujeni au intervenit, vineri după-amiază, pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a răsturnării unui autocamion în afara părții carosabile în apropiere de localitatea Gheorghieni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, alerta a fost dată în jurul orei 13:00, iar la locul solicitării au fost dislocate o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).


Camionul a fost găsit răsturnat în afara părții carosabile. Șoferul, cu capul prins între caroserie și sol!

Salvatorii au găsit camionul răsturnat în afara părții carosabile, la circa 30 de metri față de aceasta, iar șoferul încarcerat și cu capul prins între caroseria camionului și sol.

Pompierii au acționat imediat pentru a stabiliza și ridica autovehiculul, astfel încât să nu agraveze leziunile bărbatului, după care au acționat pentru descarcerarea și extragerea bărbatului din cabina camionului.


„Echipajul SAJ a acordat asistență medicală bărbatului pentru stabilizarea și transportul acestuia la spital, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Bărbatul era conștient, însă prezenta multiple traumatisme”, transmit reprezentanții ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Trei ACCIDENTE într-o oră în Cluj. Viteza și neatenția, principalele cauze. FOTO
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter