Actualitate

Autostrada Transilvania prinde contur! Orban a semnat contractul pentru realizarea unui nou tronson

Autostrada Transilvania este marele vis al românilor care pleacă an de an în țările din vest.

Autostrada Transilvania Autostrada Transilvania

Autostrada Transilvania este unul dintre cele mai ambițioase proiecte la nivel național și ar trebui să facă legătura între București și Vama Borș. La ora actuală există doar 137 de kilometri dați în folosință, cei mai mulți fiind în județele Cluj și Mureș.

Ludovic Orban a participat, vineri, la semnarea contractului de execuție pentru lotul lotul Târgu Mureș - Ungheni din Autostrada Transilvania (A3), câștigat de către constructorul Strabag. Acest tronson a fost unul dintre cele mai disputate și ar crea o legătură directă între Cluj-Napoca și Târgu Mureș dacă vor fi finalizate toate tronsoanele în lucru.


Proiectul are o valoare de aproximativ 284 de milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată. Acesta prevede execuţia lucrărilor pentru următorul tronson de autostradă: Lot 1: Târgu-Mureş– Ungheni (4,5 km) + drum de legătură (4,7 km).

Tot ce observați în aceste zile este important. Vă așteptăm pozele, filmele sau știrile prin mesaj WhatsApp la numărul +40799557799.
Este important să ne transmiteți unde și când ați făcut pozele. Ne puteți trimite în continuare știri și fotografii și pe adresa de email redactia@monitorulcj.ro.


Citește și:

Autostrada Transilvania: Iernut – Chețani, la 90%. Încă „o autostradă-muzeu” în Ardeal?

Ultimele Stiri
abonare newsletter