Actualitate

Doi PEDOFILI din Cluj au fost arestați. Cum au profitat de inocența unor copii?

Doi pedofili care au batjocorit în repetate rânduri copii vor suporta acum pedeapsa pentru faptele lor. Momentan, cei doi au fost reținuți preventiv.

Doi PEDOFILI din Cluj au fost arestați. Cum au profitat de inocența unor copii? Doi PEDOFILI din Cluj au fost arestați. Cum au profitat de inocența unor copii?

Cei doi inculpați, I.I și C.Z au profitat de copii chiar într-un centru comercial din Cluj-Napoca.

I.I., în perioada februarie-mai a acestui an a profitat de faptul că un copil de doar 11 ani nu s-a putut apăra singur și a săvârșit acte de natură sexuală, altele decât specifice violului, informează Parchetul Județean Cluj. A agresat sexualul atât într-o încăpere dintr-un centru comercial din municipiu, cât și la el acasă. Bărbatul a atras copilul cumpărându-i tot felul de obiecte și dulciuri. De asemenea, în seara de 17 mai, când se afla în locuința unuia dintre minori, „inculpatul ar fi exercitat asupra a două persoane în vârstă de 11 ani, respectiv 9 ani, acte de natură sexuală”.


Cel de-al doilea bărbat, C.Z., în luna februarie a acestui an, bărbatul a agresat sexual un copil de 11 ani și i-a promis o sumă de bani pentru a-i permite să facă acele lucruri. C.Z. nu este la primul incident de acest gen. În vara anului 2018, tot într-un centru comercial, a abuzat doi minori, în vârstă de 10, respectiv 12 ani în repetate rânduri, apoi agresiunile au continual la locuința sa.

Ambii inculpați se află în arest preventiv, la propunerea procurorului, judecătorul de drepturi și libertăți dispunând arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile, începând cu data de 21.05.2020, respectiv 22.05.2020.


CITEȘTE ȘI: Pedofilii sunt printre noi! La Cluj, un bărbat momește cu bani copiii în autobuze

 

CITEȘTE ȘI: Monstrul din Mănăstireni! PEDOFIL reținut după ce a violat fiicele concubinei sale și a încercat să profite de sora minoră a acesteia

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter