Actualitate

Pedofilii sunt printre noi! La Cluj, un bărbat momește cu bani copiii în autobuze

O clujeancă a făcut publică povestea copilului ei pe rețelele de socializare. Un bărbat l-ar fi momit cu 50 de lei ziua în amiaza mare, în centrul Clujului, în autobuz. Alți părinți trag semnale de alarmă.

Kalló Angéla povestește cu groază cum băiatul ei a fost abordat de un bărbat în toată firea chiar în autobuzul cu care se întorcea de la școală.

„Am cumpănit o vreme daca sa fac public ce s-a întâmplat cu noi de vreo 10 zile. Fiul meu de 12 ani a fost ademenit de un bărbat cu 50 de lei pe autobus, in timp ce se întorcea acasă de la școala. Vorbim de Cluj, de ziua in amiaza mare, de una din cele mai aglomerate rute din oraș", se arată în postare.


Mama a depus plângere la poliţie şi îi sfătuieşte pe alţi părinţi să vorbească despre pericolele care îi pândesc pe cei mici, iar clujenilor le cere să îi ajute pe copiii aflaţi în pericol.

„Fiul meu a procedat corect, nu a acceptat propunerea, dar s-a speriat foarte tare, chiar daca e cu aproape un cap mai înalt decât mine… tipul este cautat si pus sub urmărire de către politie.Vorbiți cu copiii voștri despre asemenea lucruri deoarece orașul a devenit mult prea mare, suntem multi, de multe feluri. Tocmai categoria aceasta de vârstă este vizata, deoarece încă nu au experienta de viata, dar își încearcă aripile, încearcă sa fie independenți. Daca vedeți copii in pericol, ajutați-i. Haideți sa avem grija de ei, sa-i ajutam! O mamă îngrijorată…", a scris clujeanca.


La postarea ei, alți părinți au avut curaj să povestească situațiile cu care s-au confruntat copiii lor.

„Îți înțeleg perfect îngrijorarea. Am trecut prin ea acum 3 ani, într-o baie la un mall mare. Și eu am pus atunci, chiar poze cu nenorocitul. Angela dragă, sistem nostru este groaznic. Groaznic. Pe nenorocitul din cazul nostru, l-au prins chiar acolo poliția. A fost doar soția cu băiatul meu si după urlete a intervenit poliția și l-au dus la secție. Un recidivist. După 30 zile i-au dat drumul. Dacă eram și eu, și poate făceam ce era poate firesc să faci unui asemenea animal, eu făceam pușcărie și el tot în libertate era”, a povestit un clujean.


„În octombrie anul trecut, în jurul orei 18.30, stație Regionala, a oprit o mașină și șoferul îi spune fiului meu să urce că eu l-am trimis. Tocmai terminase școala și vorbisem recent cu el. I-a transmis individului că tocmai ce a vorbit cu mine și că va suna la poliție. A urcat în mașină și dus a fost. Ulterior am făcut și noi plângere la poliție. Din păcate există astfel de situații și în Cluj”, a spus un clujean.

abonare newsletter