Actualitate

NESIMȚIRE la Cluj! Un proprietar cere 190 de euro CHIRIE pentru o CUTIE DE CHIBRITURI - FOTO

Prețurile exagerat de mari pentru chiriile din Cluj-Napoca nu sunt o noutate.

Prețurile la chirii au crescut simțitor în ultimii ani în Cluj-Napoca și se pare că nici criza provocată de coronavirus nu a ajutat la scăderea lor.

O clujeancă a publicat un anunț că închiriază o garsonieră în Gruia.


„Închiriez garsonieră în Gruia, aproape de centru, disponibilă imediat, finisată, mobilată și utilată”, se arată în anunț.

Cel care dorește să o închirieze trebuie să scoată lunar din buzuna 190 de euro. Însă, deși în anunț este specificat că este „mobilată și utilată”, din cauza spațiului foarte mic, multe lucruri esențiale pentru viața de zi cu zi, cum ar fi aragazul sau o masă pe care să mănânce chiriașul, lipsesc. De asemenea, nu există nici măcar o cabină de duș.


Internauții s-au distrat copios în urma acestui anunț, făcând nenumărate glume.

„Garsoniera asta îi ultra modernă... gândiți-vă cât timp pierdeați dimineața de la pat la baie/retur. Aici nu mai aveți problema asta, drept motiv puteți dormi mai mult/ nu mai întârziați la lucru”.


„Au intrat 10 plăci de parchet în bucătăria aia...hol/living/dormitor?”

„Închiriez hol cu baie inclusă*”.


Partea bună e că iarna nu dai banii pe căldură, respiri de 2 ori și îți deschizi și saună”.

„Dacă desfac canapeaua, cum mai scot hainele din mașina de spălat?”


„Partea bună e că în timp ce stai relaxat pe canapea poți scoate berea din frigider fără să trebuiească să te ridici din pat...”

„Dacă bagi cheia prea tare în ușă, s-ar putea să spargi geamul..”

CITEȘTE ȘI: Un afacerist controversat are CEL MAI SCUMP apartament din Cluj. E de VÂNZARE! Cum a fost izolarea într-un apartament DE LUX la bloc cu PISCINĂ, bar și șemineu?

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter