Actualitate

Mesaj RO-ALERT din cauza ursului din Câmpia Turzii. Oamenii sunt rugați să fie precauți!

Autoritățile au căutat o zi întreagă puiul de urs care a fost văzut pe străzile din Câmpia Turzii, însă fără succes. Oamenii sunt rugați să fie precauți și să nu încerce să filmeze animalul.

Mesaj RO-ALERT din cauza ursului din Câmpia Turzii. Oamenii sunt rugați să fie precauți! Mesaj RO-ALERT din cauza ursului din Câmpia Turzii. Oamenii sunt rugați să fie precauți!

În decursul zilei de ieri, în spațiul public au apărut imagini cu un pui de urs care se afla pe străzile municipiului Câmpia Turzii, printre mașini și case.

CITEȘTE ȘI: Un urs şi-a făcut apariţia pe străzile din Câmpia Turzii. Imagini inedite filmate de un localnic

A fost transmis un mesaj de avertizare Ro-Alert cu privire la prezența unui urs pe strada Laminoriștilor, din municipiul Câmpia Turzii.


„Este recomandat ca locuitorii municipiului Câmpia Turzii să evite zona în care a fost văzut animalul sălbatic, să rămână în locuințe sau să păstreze distanța față de animal. De asemenea, este recomandat că cetățenii să nu se pună în pericol, respectiv să încerce realizarea de fotografii/filmări sau hrănirea acestuia. Protejarea animalelor din gospodărie trebuie realizată fără ca cetățenii să se pună pe înșiși în pericol”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

În zona au fost dislocate un echipaj mixt de poliție și jandarmi, un echipaj al poliției locale, un echipaj SMURD și un medic veterinar din cadrul gradinei zoologice din municipiul Turda, pentru a asigura coordonarea activității și tranchilizarea animalului sălbatic.

Ultimele Stiri
abonare newsletter