monitorulcj.ro Menu
Actualitate

VIDEO. Un urs şi-a făcut apariţia pe străzile din Câmpia Turzii. Imagini inedite filmate de un localnic

Un pui de urs a fost filmat în timp ce alerga dezorientat pe străzile din Câmpia Turzii.

VIDEO. Un urs şi-a făcut apariţia pe străzile din Câmpia Turzii. Imagini inedite filmate de un localnic

Ursul a fost văzut pe strada George Coşbuc, iar prezenţa lui a fost ulterior semnalată în localitatea Viişoara. În ciuda apelurilor la 112, ursul nu a fost prins de autorităţi.

„A fost primită o informare din partea personalului Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, despre faptul că a fost filmat, în cursul nopții, pe strada George Coșbuc din Câmpia Turzii, un pui de urs, care alerga pe carosabil și că acesta a fost observat și de alte persoane, în apropiere de localitatea Viișoara. În urma verificărilor efectuate în zonă, de către personalul primăriei, puiul de urs nu a fost găsit”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.


 

Polițiștii și vânătorii au fost puși în alertă de prezența ursului pe străzille din Câmpia Turzii.

„Polițiștii au efectuat patrule mixte toată noaptea pentru a preveni incidentele în zonă:„Ca măsură de siguranță, în acest caz, au fost efectuate patrule mixte ale IPJ și Poliția Locală, începând de azi noapte. Aceste patrule se desfășoară în continuare în zona respectivă, între timp au fost informate și fondurile de vânătoare care sunt active în zonă, însă până acum ursul nu a fost observat.”, au mai transmis reprezentanții ISU Cluj.