Actualitate

Premii pentru șoferii fără incidente în 2019! Cum poți să te înscrii și ce poți câștiga

Poliția Română a lansat înscrierile pentru campania „Șoferi de nota 10!” – ediția a III-a, prin care premiază șoferii care nu au avut abateri rutiere în cursul anului trecut.

Șoferii fără incidente în 2019 vor fi premiați. Cum poți să te înscrii la concurs și ce poți câștiga Șoferii fără incidente în 2019 vor fi premiați. Cum poți să te înscrii la concurs și ce poți câștiga

Poliția Română, împreună cu Asociația Green Road au lansat înscrierile la campania „Șoferi de nota 10!”  prin care sunt oferite premii șoferilor care nu au avut abateri rutiere. Inițiativa a luat naștere ca răspuns la nevoia tot mai acută de prevenție și șoferi disciplinați în trafic, scopul fiind reducerea numărului accidentelor rutiere, în condițiile în care România este pe primul loc la numărul victimelor rezultate în urma accidentelor rutiere în Uniunea Europeană.

Pentru participarea la concurs, șoferii fără accidente sau abateri în anul 2019 trebuie să completeze un formular cu datele personale în perioada 20 mai – 20 iunie. Premiile puse la bătaie sunt vouchere de cumpărături și carburanți sau cursuri de conducere defensivă.


„Noi propunem o abordare diferită, prin stimularea comportamentelor corecte la volan, în detrimentul amendării celor greșite. Ne dorim ca prin această campanie să aducem valoare adaugată eforturilor pentru îmbunătățirea siguranței rutiere în România, iar premiile să motiveze tot mai mulți șoferi să adopte un comportament preventiv la volan”, transmit inițiatorii campaniei.

Extragerea câștigătorilor va avea loc în maximum 5 zile lucrătoare de la finalizarea perioadei de înscriere. Regulamentul campaniei poate fi accesat aici.

abonare newsletter