Actualitate

Taxă COVID-19. Cabinetele stomatologice cer SUME FABULOASE pentru dezinfectare

Românii care merg la dentist vor trebui să achite taxe pentru dezinfectare împotriva infecției cu noul coronavirus, după 15 mai.

Clienții vor trebui să plătească sumele din buzunarul lor, în contextul în care stomatologii invocă specula de pe piața materialelor pe care trebuie să le cumpere și cer sprijinul statului pentru acoperirea costurilor acestor servicii.

Artistul Dan Helciug, solist al trupei Spitalul de Urgență a reclamat pe Facebook „taxa covid” pe care a trebuit să o achite, taxă mai mare decât manopera în sine.


„Taxa covid pentru urgențe! Superb! Am sunat azi la policlinica pentru copii unde trebuie sa îl duc pe Luca, după 15 mai și am aflat că: Pentru un procedeu care costa 100 de RON, trebuie sa plătesc o taxa suplimentara de 150 de RON (masca/manusi/dezinfectare.. etc) La alte policlinici e și mai interesant, mai ales la capitolul urgențe, vedeți poza..(foto în galerie-n.red.) Iar voi vorbiți despre ccr, pensii speciale.. pesedeul criminal.. etc Românie, te iubesc..”, a scris artistul, pe contul de Facebook.

Medicii dentiști reclamă la rândul lor că trebuie să plătească sume consistente pe produsele și echipamentele necesare pentru protejarea pacienților și a lor în fața pericoleleor infecției cu COVID-19 și că statul ar trebui să intervină.


CITEȘTE ȘI

Medicii stomatologi își deschid iar cabinetele! Care sunt regulile pentru dentiști și pacienți?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter