Actualitate

Un cunoscut om de afaceri român vrea să se infecteze cu coronavirus. A mers într-o comunitate cu zeci de bolnavi: „Am convingerea că nu voi păți nimic”

Omul de afaceri și politicianul Viorel Cataramă a declarat că a mers intenționat într-o comunitate de romi cu zeci de cazuri confirmate, pentru a se infecta cu coronavirus.

Un cunoscut om de afaceri român vrea să se infecteze cu coronavirus. A mers într-o comunitate cu zeci de bolnavi de coronavirus: „Am convingerea că nu voi păți nimic” Un cunoscut om de afaceri român vrea să se infecteze cu coronavirus. A mers într-o comunitate cu zeci de bolnavi de coronavirus: „Am convingerea că nu voi păți nimic”

Viorel Cataramă a scris o postare pe pagina sa de Facebook, în care arată că a mers într-o comunitate cu un număr mare de pacienți cu coronavirus, pe care i-a îmbrățișat și cu care a socializat, în încercarea de a se infecta la rândul său cu acest virus.

„Am fost in localitatea Bărbulești din judetul Ialomița, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus; m-am îmbrățișat cu mai multi cetățeni de etnie romă, am socializat, după care m-am izolat acasă”, a scris Cataramă pe Facebook.


El spune că este convins că nu va păți nimic și că va demonstra că măsurile impuse de autorități au fost „o mare eroare”.

„Am ferma convingere ca nu voi păți nimic și voi putea demonstra că falimentarea României si suprimarea drepturilor și libertatilor noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovați vor trebui sa răspundă mai devreme sau mai târziu!”, a mai arătat el.


CITEȘTE ȘI

Noul bilanț al infectărilor cu coronavirus: 14.499 de cazuri, dintre care 392 raportate astăzi. Peste 6.000 de persoane vindecate

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter