Actualitate

Infectare cu coronavirus după o PETRECERE organizată pe stradă

Un bărbat care a participat la un chef de zile mari care a fost organizat în stradă a fost infectat cu coronavirus.

Infectare cu coronavirus după o PETRECERE în stradă Infectare cu coronavirus după o PETRECERE în stradă

În urmă cu o lună, mai mulți romi care locuiesc pe strada Margaretelor din cartierul Poiana al municipiului Turda au profitat de vremea bună și au pus de un chef pe stradă.

Petrecerea pusă la cale de turdeni a fost „stricată” de polițiști. Ba mai mult, un echipaj a rămas să supravegheze zona pentru a nu se mai ivi astfel de situații.


Infectare după petrecere

La o lună după petrecerea care a avut loc în mijlocul străzii, o persoană dintre cele care au participat la distracție a fost confirmată cu coronavirus.

„Pe strada Margaretelor au fost izolați și recoltați contacții direcți, respectiv familia. 9 persoane din ce știu în acest moment. Persoana depistată pozitiv e internată la Cluj deja”, a declarat Mircea Abrudean, prefectul județului Cluj.


Se pare că persoana infectată lucra la depozitul Kaufland, acolo unde deja s-ar fi luat măsuri speciale pentru cei care ar fi putut intra în contact cu cazul descoperit, fiind trimiși acasă în izolare, conform protocoalelor (dacă acuză unele simptome, în următoarele 14 zile, vor anunța).

De asemenea, familia celui de pe strada Margaretelor a intrat în izolare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter