Actualitate

Petrecere PE STRADĂ în plină PANDEMIE. Boxe imense pentru un chef de zile mari

Părăsirea domiciliului fără un motiv întemeiat este interzisă, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe mai mulți turdeni să pună de un chef chiar pe stradă,

Petrecere PE STRADĂ în plină PANDEMIE. Boxe imense pentru un chef de zile mari Petrecere PE STRADĂ în plină PANDEMIE. Boxe imense pentru un chef de zile mari

Mai mulți rromi care locuiesc pe strada Margaretelor din cartierul Poiana al municipiului Turda au profitat de vremea bună și au pus de un chef pe stradă. În imagine se poate observa cum oamenii duceau boxe imense ca să se poată lăsa cu o petrecere pe cinste.

„Unii sunt bătuți în cap și nu înțeleg că pe alții îi pun în pericol! Că dacă mor ei, mor niște inconștienți. Stați în casă”, a scris Lucian Liviu Creța, bărbatul care a surprins situația.


Ordonanţa de urgenţă care prevede amenzi mai mari pentru persoanele care nu respectă regimul stării de asediu şi regimul stării de urgenţă a intrat în vigoare de vineri, de la ora 00:00.

Amenzile pentru persoanele fizice care nu respectă ordonanţele militare au crescut şi au următoarele valori: minim 2.000 lei şi maxim 20.000 lei, faţă de minim 100 şi maxim 5.000 de lei, cât erau până acum.


Citește și:

ATENȚIE! Amenzile AU CRESCUT pentru cei care ÎNCALCĂ ordonanțele militare!

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter