Actualitate

Situație complicată în comunitatea de rromi din Dej. Tot mai multe persoane sunt depistate pozitiv la CORONAVIRUS

Autoritățile locale din Dej par că au scăpat de sub control infecția cu noul coronavirus într-un cartier de rromi, iar pandemia se răspândește rapid în comunitate.

Situație complicată la Dej în comunitatea de rromi! Tot mai multe persoane sunt pozitive la coronavirus Situație complicată la Dej în comunitatea de rromi! Tot mai multe persoane sunt pozitive la coronavirus

În ultimele trei zile au fost descoperite 48 de persoane care au fost depistate pozitiv la virusul SARS-CoV-2 care locuiesc pe străzile 1 Mai și Mihai Viteazu din Dej.

Persoanele depistate pozitiv au fost transportate de urgență la spitalele din județ care primesc bolnavi de coronavirus, în timp ce restul familiilor au rămas în autoizolare. Problemele în comunitatea de rromi au început joi atunci când au fost depistate 13 cazuri, iar situația avea să se înrăutățească de la o zi la alta. De altfel, rromi nu au primit deloc bine echipele de salvare și polițiștii care au înconjurat zona în ultimele zile pentru oprirea focarului.


CITEȘTE ȘI:

Numărul cazurilor de CORONAVIRUS a EXPLODAT în două orașe din județul Cluj

 


Mai multe persoane s-au infectat cu coronavirus după ce au participat la o întâlnire religioasă în Dej.

 

Record negativ la Cluj: 24 de persoane internate cu COVID-19 într-o singură zi!

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter